Liukso numeris

Itin erdvūs, estetiško dizaino, jaukumo ir elegancijos pjūtį suteikiančiuose viešbučio „Molėtai“ liukso numeriuose maksimaliai gali apsistoti 4 asmenys. Tai kambarys, suteikiantis privačią erdvę mėgautis komfortu, prabanga ir visapusišku atsipalaidavimu. 28-34 m2 ploto erdvėje yra dvigulė lova ir patogi, miegui pritaikyta sofa-lova. Tai kambariai su privačiais, atskirais balkonais su vaizdu į pušyną, kuriuose galėsite atsipalaiduoti ir mėgautis grynu oru.

Šiame viešbučio „Molėtai“ kambaryje rasite viską, ko reikia patogiai viešnagei: nemokamą belaidį internetą, plokščiaekranį televizorių su plačiu kanalų pasirinkimu, individualiai reguliuojamą oro kondicionierių, mini barą, darbo stalą, arbatos ir kavos ruošimo priemones, spintą, seifą. Vonios kambaryje yra dušo kabina arba vonia, minkšti rankšluosčiai, chalatai ir šlepetės, dušo priemonės ir plaukų džiovintuvas.

Į kainą įskaičiuoti pusryčiai, kurie yra patiekiami pirmame viešbučio aukšte nuo 8 iki 10 valandos ryto. Esant poreikiui, pusryčių laikas derinamas individualiai.

Viešbučio teritorijoje suteikiame nemokamą stovėjimo aikštelę jūsų automobiliui.

Kambario patogumai

Kambarys 3-4 asmenims

Įskaičiuoti pusryčiai

Balkonas

Greitas internetas

Kabelinė televizija

Klimato kontrolė

Elektrinis virdulys ir puodeliai

Seifas

Mini šaldytuvas

Vonios kambarys

Minkšti rankšluosčiai

Chalatai ir šlepetės

Plaukų džiovintuvas

Dušo želė ir šampūnas

Kūno losjonas

Dušo kabina arba vonia

Kiti privalumai

Šalia Molėtų baseinas su SPA zona

Pušynas ir pasivaikščiojimo takai

Įvairios žaidimų aikštelės vaikams

Kaimynystėje sporto centras ir stadionas

Riedlenčių parkas

Netoliese esanti maudymosi vieta